Financiering & verzekering

Financiering & Verzekering

Welke vormen voor financiering en verzekering zijn er?

Arrow down Lees verder

Financiering

 

Kies je voor financieren, dan kies je voor TB Privé Plan. Een slimme autofinanciering voor particulieren met een vaste looptijd en vaste rente. Met het TB Privé Plan maak je slim gebruik van de hoge inruilwaarde van je auto aan het einde van de looptijd.

Met het TB Privé Plan kun je een deel van de financiering 'bevriezen'. Dat noemen wij de slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. De inruilwaarde van je auto staat ruim garant voor dit restbedrag. Zo profiteer je van aanzienlijk lagere maandlasten dan bij een volledige lening het geval zou zijn. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan eventueel gebruikt worden als aanbetaling voor een volgende auto.
 

Voordelen

 • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
 • Lage maandbedragen dankzij hoge inruilwaarde
 • Speciale auto financiering

 

Verzekering

 

Met een Autoverzekering via TB, weet je één ding zeker. Je gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is.

Wij vinden schade namelijk al vervelend genoeg voor je.

Voordelen

 • Schadeherstel via de dealer met originele onderdelen
 • 1 jaar Aankoopwaarderegeling
  (De ‘all risk’ Autoverzekering biedt je standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe auto van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. Je kunt deze periode uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar).
 • Unieke extra premiebescherming
  (Bij een eenzijdige schade betaal je bij andere verzekeraars zowel meer WA- als casco premie in de jaren daarop. Dat vinden wij niet eerlijk. Bij ons betaal je in dat geval alleen méér casco premie en blijft de WA premie gelijk). 
 • Vervangend vervoer inbegrepen

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, vul onderstaand formulier in en onze adviseur neemt contact met je op.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
 • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
 • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.