TB Occasion Center

Arno Ophorst

Extra dienstverlening tijdens de Corona crisis

Arrow down Lees verder

Beste klant, 

Het coronavirus houdt ons in de greep. Er worden continue nieuwe maatregelen genomen waardoor onze bewegingsvrijheid steeds kleiner wordt. Om uw mobiliteit te garanderen werken onze monteurs en adviseurs gewoon door. Uiteraard doen wij dit voor uw en onze veiligheid volgens de RIVM-richtlijnen. Zo werken wij met handschoenen, stuurhoezen en autohoezen. Wij houden 1,5 meter afstand tussen elkaar en wij gebruiken desinfectiemiddel. 

Om uw mobiliteit te garanderen en de aanschaf van een nieuwe auto niet in de weg te staan. Komen wij met een aantal aanvullende diensten voor u. 

  • U kunt met onze adviseurs naast gewoon bellen ook videobellen via Whatsapp, Facetime of Skype. Zo kunt u de auto ook realtime bekijken. 
  • Ook kunnen we er voor zorgen dat u een proefrit of aflevering op locatie (aan huis) krijgt. Zo hoeft u hiervoor niet meer naar de showroom te komen. 
  • We kunnen uw auto op afstand of aan huis taxeren. Zo kunt u in uw veilige en vertrouwde omgeving blijven. 

Wij begrijpen dat we op dit moment in onzekere tijden leven. Maar weet dat Van Tilburg-Bastianen er alles aan doet om u mobiel te houden. 

Wilt u de laatste updates lezen omtrent onze maatregelen betreft service, reparatie, onderhoud of sales? Kijk dan op onze website: https://www.tb.nl/nieuws/tijdelijke-dienstverlening-update

TB, We keep you going