Cabrio OCC

Eric Louer

Genieten in een cabrio?!

Arrow down Lees verder

Genieten in een cabrio

 

De temperaturen zijn nu even wat minder, maar zeg eerlijk zodra de zon schijnt is er toch niets lekkerder dan rondrijden in een auto met open dak? Je haren wapperend in de wind en een aangename koelte langs je gezicht. Dat is toch heerlijk touren in een cabrio!

Ben jij nog op zoek naar een cabrio waar je direct mee kunt rijden over een boulevard, door een winkelstraat of misschien kies je wel voor een idyllisch weggetje door mooie gebieden? Wij hebben het grootste aanbod (jong) gebruikte cabrio’s op voorraad staan.

Ontdek ze hier

Meer weten?

Wil je meer weten over deze actie of heb je interesse in één van deze modellen? Neem direct contact met ons op via 076 - 2003092 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij je een correct telefoonnummer in te vullen. 
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Eric Louer

Eric Louer

Verkoopadviseur

Voor alle informatie over onze auto’s ben je bij Eric aan het juiste adres. Daarnaast kun je voor informatie over financierings- en inruilmogelijkheden ook bij Eric terecht, om zo tot de beste keuze voor jou te komen.