VW Header app 2

Tjeu van Haaren

Handige apps voor je occasion

Arrow down Lees verder

De auto alvast voorverwarmen in de winter, een laadpunt voor je hybride auto vinden of zien wanneer je auto aan onderhoud toe is. Dit zijn zaken die tegenwoordig allemaal beschikbaar zijn via je mobiele telefoon. Volkswagen, Audi, Seat en SKODA hebben eenvoudige apps ontwikkeld die dit snel inzichtelijk maken.

Met deze apps worden verschillende waarschuwingslampjes direct duidelijk, kunt u gemakkelijk een werkplaatsafspraak maken en zijn doe-het-zelf tips binnen handbereik. Verder kan er gekeken worden welke dealers en tankstations in de buurt zijn. Ook zijn de meest voorkomende auto problemen vertaald in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, zodat eventuele problemen in het buitenland ook eenvoudig besproken kunnen worden.
 

volkswagen service app

Volkswagen Service App

Vragen over onderhoud of connected functies?

Met de Volkswagen Service app heeft u de meest praktische informatie over uw Volkswagen binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

Arrow Download de APP
Audi service app

Audi Service App

Een handig hulpmiddel voor iedere Audi-rijder!

Audi heeft een handige service app gemaakt die je snel inzicht geeft wat je moet doen bij pech onderweg. Brand er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet je wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de planner van je Audi-dealer. Heb je een aanrijding gehad? Hier kun je direct het schadeformulier invullen.

Arrow Download de App
Skoda Service App

ŠKODA Service App

Een reisgenoot waar je wat aan hebt

De ŠKODA Service App kent alle dashboardlampjes en wijst je zo de weg naar nabijgelegen tankstations en de ŠKODA-dealer. De app is je eerste hulp bij pech en schade. Ook erg handig, dankzij de ŠKODA Service App heb je nooit meer een taalbarrière. De bekendste autoproblemen leg je nu zo uit in vijf verschillende talen. 

Arrow Download de App
Seat Skoda App

SEAT Service App

Handig bij storing of pech

SEAT heeft een handige service app gemaakt die je snel inzicht geeft in wat je kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet je wat wijsheid is: doorrijden of de SEAT-dealer bellen. Heb je een aanrijding gehad? Hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. En wil je je schade laten herstellen door je SEAT-dealer? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak in, in de planning van je SEAT-dealer.

Arrow Download de App
Tjeu van Haaren

Tjeu van Haaren

Verkoopadviseur

Voor alle informatie over onze auto’s ben je bij Tjeu aan het juiste adres. Daarnaast kun je voor informatie over financierings- en inruilmogelijkheden ook bij Tjeu terecht, om zo tot de beste keuze voor jou te komen.

Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.