TB Occasion Center

Arno Ophorst

Vanaf 3 maart showroom bezoek op afspraak mogelijk

Arrow down Lees verder

We hebben goed nieuws! Vanaf woensdag 3 maart mogen onze showrooms weer open voor iedereen. Echter, er zijn wel een aantal regels waar we aan moeten voldoen. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om van te voren een afspraak in te plannen, maximaal 2 personen in de showroom te hebben per verdieping en mogen we maximaal zes keer per uur 'van wacht wisselen'. Nou begrijpen we dat 10 minuten wel heel kort is om de auto te bekijken, een gesprek aan te gaan met onze adviseur en een offerte te ontvangen. Dus daar hoeft u geen rekening mee te houden, dat doen wij aan de achterkant met het inplannen zelf voor u.

Wanneer u middels onderstaande formulier een showroom bezoek plant, zal onze collega de afspraak bevestiging na een controle slag in de agenda. Heeft u verder vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 0165 - 556888 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 55 72 54 28.

Graag tot ziens in onze showroom! Het team staat te popelen om u weer te helpen.

Boek hier uw showroom bezoek

Wilt u langskomen op afspraak, om uw nieuwe auto te bezichtigen, vragen te stellen aan onze adviseurs of om de kleur in het echt te ervaren? Boek dan nu uw showroom bezoek.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij je een correct telefoonnummer in te vullen. 
Voorbeeld: Ford Focus
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.