Heropening Occasion Center in Roosendaal

Arno Ophorst

Wij zijn verhuisd!

Arrow down Lees verder

Woensdag 1 juli jl. was het zo ver, onze vestiging in Roosendaal werd officieel heropend als het nieuwe TB Occasion Center en de adviseurs die nieuwe Volkswagens, SEAT's en SKODA's verkochten op deze vestiging zijn gesetteld in Halsteren en Breda.

Geen zorgen, u kunt nog steeds een nieuwe auto kopen in Roosendaal. We hebben alleen een nieuwe manier van digitaal samenstellen van uw nieuwe auto in onze 'huiskamer'. U leest het goed, uw nieuwe auto samenstellen kan voortaan met onze adviseurs in een gezellige huiskamer setting op een grote digitale car configurator. Hoe fijn is dat!

Naast alle prachtige veranderingen introduceren wij u ook graag 'Pay & Drive'. Hiermee kunt u op locatie direct de auto betalen middels een digitaal betaalverzoek (Tikkie) en na betaling en het overzetten van de auto op uw naam, direct wegrijden. Makkelijker kunnen wij u het niet maken.

We zijn trots dat wij vanuit TB ondanks de rumoerige tijden kunnen blijven innoveren. Bent u nou ook zo benieuwd naar onze vernieuwde showroom? Kom dan snel eens langs op onze nieuwe locatie in Roosendaal, Vlierwerf 10. We zien u graag verschijnen.