OCC tips

Tips

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een occasion?

Arrow down Lees verder

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Het kopen van een occasion is lastig. Dat begrijpen wij. Het gaat vaak immers om een flink bedrag en je wilt lang plezier hebben van je occasion.

Wij verkopen uitsluitend gecontroleerde occasions die aan onze strenge eisen voldoen. Daarnaast presenteren wij onze occasions eerlijk. Wij willen namelijk eerlijk zaken doen. Een occasion is geen nieuwe auto, maar technisch altijd 100% in orde. Op cosmetisch vlak kunnen er wel eens onvolkomenheden zijn. Deze vertellen wij dan ook eerlijk.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een occasion?

  • Bedenk goed of de auto van je keuze de beste keuze is, soms is er een (goedkoper) alternatief
  • Bekijk reviews van ons bedrijf, wij kunnen veel zeggen, maar onze klanten nog veel meer
  • Bedenk vooraf welk bedrag je wilt bij betalen. Inruilprijzen zijn onderhevig aan fluctuaties door vraag- en aanbod in de markt. Je kunt ook vooraf een indicatie van ons vragen.
  • Soms is een auto geïmporteerd. Dit is geen enkel probleem voor garanties en andere zekerheden, maar het is wel fijn om te weten
  • Maak een proefrit. Niet alleen over de snelweg, maar ook over wat slechtere wegen. Zo ervaar je niet alleen de auto, maar ook de kwaliteitsbeleving van de occasion van je keuze
  • Vraag onze verkoopadviseur naar onvolkomenheden, hij of zij zal je eerlijk alles vertellen
  • Een auto heeft ook vaak voordelen die je op het eerste gezicht niet direct gezien hebt, je kunt dit ook vragen aan onze verkoopadviseur. Zo zijn er veel meer auto’s geschikt om bijvoorbeeld een caravan te trekken dan de meeste mensen denken.

Wij gaan altijd open en eerlijk een gesprek in. Pushen niet, maar willen dat je een goede en weloverwogen keuze maakt.

http://www.autoweek.nl/autokopen/checklist